Category: DEFAULT

Мед и Млеко - Da Dzaka Nakot - Bozjiot Prototip (CD, Album)

8 comments

 • Yor
  Медот е најстариот трик за убавина. Уште во далечното минато, Клеопатра се бањала во млеко и мед за да ѝ даде мекост на својата кожа, а Попеа, жената на .
 • Samulkis
  Пијте по половина чаша топло млеко со 2 лажички мед и тоа три дена во неделата. Тоа ќе ви помогне да го вратите сонот и ќе ви го намали нивото на .
 • Kajigul
  Најмеката пита во светот (Пенурлија) – прелиена со сирење и млеко, Рецепти Сочна раванија на старински начин, како што ја правеа нашите мајки.
 • Akisho
  Za ovoj prilog ja imate mojata najvisoka otcenka zatoa sto nema nisto posovrseno od medot,pa neli i starite egipjani gi balsamirale svoite umreni so premazi vo koi imalo med a isto taka stavale i glineni sadovi so med koi i den denes se vo prirodna normalna geitridefrasmaronilabiccithege.co sto poveke da se pisuva za medot koj so svoite antivospalitelni,antivirusni i drugi svojstva dokazani borci protiv mnogu.
 • Jura
  Медот не е препорачлив за мали деца, особено не за оние кои се помлади од една година. Кај новороденчињата може да предизвика сериозна инфекција во .
 • Kazrajinn
  Според М-р. Сци. Мед. Д-р. Мимоза Николовска Котевска, претседател на Македонска ревматолошка асоцијација – МААР, недостатокот на витамин Д е многу честа појава и се јавува кај 30% до 50% од.
 • Kazrabar
  Популарно е мислењето дека ќе ослабете побрзо и ќе имате посилен стомак ако исфрлите млеко и јогурт од вашата диета, сепак, некои истражувања покажуваат дека .
 • Moogulabar
  Кои здравословни проблеми може да излекувате с мед и канела. 16 ноември Статия към галерия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 »