Category: DEFAULT

Gaajhkem Vaalteme - Almetjh Tjöönghkeme - Vaajesh (CD, Album)

8 comments

 • Duktilar
  Jan 12,  · Sjuvnjede aalka sjidtedh, reetnoe iehkede lea. Klaahkan vööste ålma tjöödtjeste gåatan, daan iehkeden båatan. Tjådtje mojhteladta baalkam maam .
 • Vozil
  10, (a) Cilat padrejtësi pësoi Jozefi? (b) Çfarë mundësie u krijua kur Jozefi ishte në burg? 10 Jozefit, një shërbëtori besnik të Jehovait, i bënë padrejtësi jo vetëm njerëz të huaj por, ç’ishte më e dhimbshmja, edhe vëllezërit e gjakut. Kur ishte nga fundi i adoleshencës, vëllezërit e rrëmbyen dhe e shitën si skllav.
 • Dougul
  "Të gjithë do të duhet të punojmë dyfish, të bëjmë dyfish më shumë dhe të jemi dyfish më të mirë, ka shkruar sot kryeministri Zaev në një postim në Fejsbuk, duke potencuar se ndryshimet dhe reformat nuk i sjell një qeveri apo 20 njerëz, por të gjithë dy milionë qytetarë. "Duhet .
 • Zulkizil
  i deleguari 17/12/ Nqse Rama eshte krye plehra i institucjonit te droges,ky Lulzim Basha eshte krye skandali i geitridefrasmaronilabiccithege.co thote:_"rreziku është se paratë e drogës do të financojnë lajmin që opozita dogji mandatet dhe askush nuk do të merret me qeverinë dhe Ramën" Me ose pa mandate ne xhep,deri tani po ndodh e njejta gje mor TEVEQEL (ne rrastin me te pafajshem).
 • Faenris
  Jun 01,  · Kryeministri Edi Rama gjithmonë është njohur për stilin e vecantë dhe kontravers për sa i përket veshjes dhe sjelljes së tij. Që në rininë e tij, ajo që e karakterizonte ishin ngjyrat, veshjet gati të çuditshme dhe gjestikulacionet e tij në të shpreh.
 • Daramar
  Nga Albert Vataj. Një bukuri që vetëm natyra mund ta dëshmojë autorësinë dhe shpirti ta stolis me fjalë të ëndshme dhe dehëse. E thellë si jehonë që zbret nga kujtesa e kohës dhe përplaset në përfytyrimin dhe ëndjen e mijëra kërshërive, të cilat vijnë për të lënë diçka shumë të shtrenjtë, të cilën nuk e marrin dot me vete, dëshirimin për të mbetur këtu.
 • Vutaur
  Në “Ditën e Rinisë” deputetja e PD, Rudina Hajdari u shpreh e gatshme të lërë mandatin e deputetes për t’iu bashkuar të rinjve në protestë. Deklarata e saj tingëlloi çudtishëm, pro duket se Rudina Hajdari, e ka në plan jo vetëm të ler mandatin por dhe të largohet nga PD. Vajza e Azem Hajdarit, e [ ].
 • Nar
  geitridefrasmaronilabiccithege.co - Mesatarisht gjatë gjithë jetës sonë ne shpenzojmë rreth $ vetëm për depilim. Pas kësaj shifre është e dhimbshme të mos marrim atë që duam, për të mos folur për procesin Gjithsesi, hapi i parë drejt shpëtimit është të identifikojmë probl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 »